Kælderisolering

I over 12 år har vi udført kælderisolering indenfor både privat og erhverv.

Vores arbejde har gjort livet bedre for en masse mennesker.

Vi udfører altid et ordentligt stykke arbejde, hvor du bl.a. sparer på din varmeregning og undgår fugt i kælderen

Her er 4 gode grunde til at vælge os:

Kælderisolering med fokus på det sunde indeklima

Det danske vejr er ofte kendt for at være meget køligt i vinterperioderne og mere fugtigt i efterårs- og forårs perioderne. Det er vejrforhold, som overhovedet ikke er sundt for dit indeklima. Særligt ikke, hvis dit hus eller din bygning til erhverv ikke er ordentligt kælderisolering.
 
Vi tilbyder isolering af kælder  med fokus på at undgå fugtskader og skimmelsvamp. Kontakter du os til at stå for din opgaved, kan du stole på, at vi altid udfører et gennemgående kældertjek. På den måde kan vi sikkert og fejlfrit få isoleret din kælder på den bedste og mest optimale måde. 
 
Ydermere, med vores mere end 12 års erfaring kan du trygt regne med, at vi altid udfører en kvalitetsbevidst kælderisolering. Dette er uanset, om du skal have en isoleringen i dit sommerhus, fritidshus, lejlighed eller dit hus. Vi holder dig underrettet under hele processen. 

Professionel kælderrenovering til konkurrencedygtige priser

Med en kælderisolering fra BP Isolering vil du opleve, at dit hjem eller din bygning til erhverv får et meget bedre indeklima. Det kommer blandt andet til at være mere behageligt at opholde sig i. Er du derfor på udkig efter et uforpligtende tilbud på isoleringen af din kælder, er du mere end velkommen til at kontakte os. 
 
Selvom mit fokus er, at leverer resultater af den højeste kvalitet, kan du roligt regne med, at vores priser altid er lave og fornuftige.
 
Hvad koster det at få isoleret en kælder hos os? Prisen afhænger selvfølgelig af en række faktorer. Men vi kan med sikkerhed fortælle dig, at vi tilbyder kælderisolering til konkurrencedygtige priser, som er til at betale. Desuden holder vi altid på vores aftaler.
 
Du kan også anvende håndværkerfradrag og statsstøtte til din opgave.  
 
Ring eller skriv til os. Vi kan nemt rådgive dig med hele dit projekt og fradrag. 
 

Skriv til os

Hvorfor vælge os?

Få et gratis og uforpligtende tilbud på kælderisolering

Kunne du tænke dig at høre mere om kælderisolering, er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Jeg står klar til at varetag mange forskellige opgaver.

For flere oplysninger kontakt mig på telefon 31 12 63 08 eller på e-mail kontakt@bp-isolering.dk, så vender jeg tilbage med et godt og uforpligtende tilbud på din isolering.