Isoleringsfirma

Vi har mere end 12 års erfaring som isoleringsfirma indenfor erhverv og større privat opgaver.
Det har resulteret i utallige tilfredse kunder. 

Alle vores isolatører er veluddannede og kan klare alt isoleringsarbejde.

Vores kunder har været tilfredse på baggrund af følgende:

Isoleringsfirma til København, og hele Sjælland

Står du i den situation, hvor du søger et professionelt isoleringsfirma til din isoleringsopgave i København og på Sjælland, så er du landet det helt rigtige sted hos BP-isolering. 

Vores isolatører rykker nemlig ud til alt slags isoleringsarbejde til erhverv i hovedstaden og resten af øen. Vi tilbyder også isolering til private med rør på mere end 5 meter.

Alle vores medarbejdere har de rette certifikater og uddannelse. Du kan derfor som kunde altid forvente, at du modtager kvalitetshåndværk til attraktive priser, når du vælger os som dit isoleringsfirma.

Vi vægter tillid, troværdighed og kommunikation særdeles højt. Vi fører fuldstændig gennemsigtighed i alt vores arbejde, lige fra vores daglige arbejdsgang og vores priser. Det er vigtigt for os, at forventningsafstemme med vores kunder inden påbegyndt arbejde, så begge parter er fuldkommen indforstået med alle detaljer i aftalen.

Vi har erfaret at det skaber det bedste fundament for de kunder, som vores isoleringsfirma har hjulpet gennem tiden. Hos BP-Isolering får du faste priser uden skjulte gebyrer – hver gang.

Hvis du vælger BP-Isolering, får du professionelle og dygtige fagmænd, som værdsætter at levere et veludført stykke arbejde, som opfylder alle din virksomheds ønsker og behov.

Synes du det lyder interessant? Så giv os et kald i dag på tlf. 31 12 63 08. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få en uforpligtende gennemgang på din opgave

Kundeudtalelser

Vores isoleringsfirma leverer højeste kvalitet

BP-Isolering har siden stiftelsen som isoleringsfirma, altid leveret omfattende projektering og rådgivning, inden vi starter isoleringsopgaven. Det sørger for, at du som kunde har den nødvendige indsigt i, hvilken type teknisk isolering der matcher bedst til dine behov.

Ved byggeprojekter tilbyder vi altid rådgivning i, hvordan isoleringen udføres bedst, og hvilke hensyn man skal væres opmærksom på, for at alle regler til isoleringen overholdes. 

Vi tilbyder bl.a. isolering indenfor:

Få et uforpligtende gennemgang fra et isoleringsfirma med dygtige isolatører

Du har altid mulighed for at få et attraktivt og uforpligtende gennemgang fra vores isoleringsfirma med dygtige isolatører. BP-Isolering er specialiseret inden for alle opgaver omhandlende isolering til erhverv og større privat opgaver. 

Nøgleordet er kvalitet i planlægningen, projekteringen og udførelsen. Kort fortalt er du altid sikret kvalitet gennem hele arbejdsforløbet, da vi har en meget professionel og grundig indstilling til vores arbejde.
Vi sigter altid efter at give det bedste slutresultat for dig, som kunde. 

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud
Vil du gerne have yderligere information?
Kontakt vores isoleringsfirma for rådgivning og et konkret tilbud på isolering. Du er altid velkommen til at henvende dig til os. Vores dygtige isolatører står altid klar. 

Du kan kontakte os på tlf.  31 12 63 08, mail kontakt@bp-isolering.dk eller via kontaktformularen. Du vil typisk modtage svar indenfor 24 timer, hvis du kontakter os i dag. 

Hvorfor vælge os

5/5

Få en uforpligtende gennemgang på din opgave

Isoleringsfirma til privat- og erhverv

Søger du et professionelt isoleringsfirma til erhverv eller større private opgaver, som kan stå for teknisk isolering? Så kan du med fordel kontakte vores isolatører. 

Vi har over 12 års erfaring i isoleringsbranchen, derfor kan vi 100% løse enhver opgave – store som små.

Vores isoleringsfirma hjælper på daglig basis kunder indenfor erhverv på hele Sjælland og i København.

Isoleringen benyttes blandt andet ved støjdæmpning, brandsikring og varmeisolering, hvor der findes særlige krav til isoleringsevnen.

Det kan bl.a. gælde isolering af procesanlæg i industrien og boliger, ventilationsanlæg og køleanlæg.

Som isoleringsfirma tilbyder vi en professionel tilgang, som opfylder alle regler og standarder til isoleringsopgaver.

teknisk isolering af ventilationsrør